Όπως σας ενημερώσαμε, η διαρροή του 1ου firmware (iOS 11.0.2) για το HomePod , του επερχόμενου “έξυπνου” ασύρματου ηχείου της  Apple, μας έδωσε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του. Τα ευχάριστα νέα δε σταματούν όμως εδώ καθώς το περαιτέρω “σκάψιμο” στα ενδότερα του λειτουργικού του HomePod μας αποκαλύπτει σημαντικές λεπτομέρειες για το επερχόμενο iPhone 8!

1. Ο κωδικός του επερχόμενου iPhone (8 / Pro / X) έχει την κωδική ονομασία “D22” και το σύμβολο το οποίο χρησιμοποιείται στο iOS 11.0.2 του HomePod για τη συγκεκριμένη συσκευή επιβεβαιώνει τις διαρροές μηνών: Οθόνη με ελάχιστα περιθώρια και με κόψιμο στο άνω μέρος για την απρόσκοπτη λειτουργία της FaceTime κάμερας/του ακουστικού/εμπρόσθιων αισθητήρων.

 

2. Το  iOS 11.0.2 του HomePod περιέχει πολλές αναφορές για ανίχνευση προσώπου μέσω του BiometricKit framework, επιβεβαιώνοντας πως το iPhone (8 / Pro / X) θα διαθέτει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για την ταυτοποίηση του χρήστη.

Μάλιστα, η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου φαίνεται πως θα υποστηρίζεται από νέους υπέρυθρους αισθητήρες που θα φιλοξενούνται στην εγκοπή της οθόνης, προσφέροντας καλύτερα αποτελέσματα σε χώρους με μη επαρκή φωτισμό και ασφαλέστερη ταυτοποίηση του χρήστη.

 

Πηγή: iPhoneHellas